What I want… – oktober 2016

Het hele jaar hou ik een verlanglijstje bij, zo ook op sportgebied. Met de omschakeling naar het depressieve herfstweer, is het weer tijd om mijn zomergarderobe aan te vullen met wat warmere kleding. Kijk hieronder mee wat er nog meer op mijn herfstverlanglijstje staat!

Sporthorloge
Helemaal bovenaan mijn verlanglijstje staat toch wel een sporthorloge. Op dit moment gebruik ik een activity tracker, een Mi Band van de eerste generatie. Daarnaast gebruik ik met hardlopen een oud sporthorloge van mijn vriend. Een lomp sporthorloge met een enorme barst in het scherm. Een stylish sporthorloge staat dan ook hoog op mijn verlanglijstje om te kopen zodra ik geld over heb. Een belangrijke wens is dan ook dat hij past om mijn relatief smalle pols en bij voorkeur optische HR metingen heeft, maar het wel mogelijk is om er een hartslagband aan te koppelen. Daarnaast is het ook handig als het sporthorloge mijn activity tracker kan vervangen. Mijn favorieten:

Van links naar rechts: Polar A360Garmin Forerunner 35 en de Garmin Vivoactive HR

Sportkleding
Qua sportkleding heb ik een redelijk gevulde kledingkast. Zo heb ik meerdere lange broeken die ik kan gebruiken bij het hardlopen en roeien. Toch zijn er een aantal kledingstukken die goed van pas kunnen komen komende maanden. Zo wil ik graag nog een lange broek voor het fietsen. Ook een extra shirt met lange mouwen is zeker een must have nu ik nog vaker buiten sport.

Van links naar rechts: Winter tight en sporttop

Fitnessattributen
Misschien niet echt een fitnessattribuut, maar ik wil al een tijdje een hoepel kopen. Vooral de hoepels van Hoop It Yourself staan al een tijdje op mijn verlanglijstje sinds ik ze langs zag komen op Jenniefromtheblog. Iets te duur voor een impulsaankoop, maar een Unicorn hoepel gaat ooit in mijn bezit komen! Een andere optie zijn de hoepels die uit elkaar te halen zijn, misschien dat ik zo’n hoepel ooit nog kan vragen als sinterklaascadeautje.


Van links naar rechts: Hoop it Yourself en Fitness Hoelahoep

Helaas ben ik een student, waardoor ik niet in één keer alles in mijn (online) winkelmandje kan stoppen. Toch verwacht ik binnenkort enkele items in mijn bezit te hebben. Het voordeel van een wishlist is dat ik in ieder geval lekker kan dromen. 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s